måndag 2 december 2019

3 hyviä syitä miksi talvella on hyvää ennakkotilata aitataimesi!

Aitasinikuusama 'Jörgen'

1. Hinta


Aitataimilla on yleensä hyvät määräalennukset. Jos haluat osta vaan yksi taimi, todellinen hinta on 5-6 €/kpl. 10 kpl, siis yleensä myös vähimmäismäärä kun on kyseessä aitataimia, hinta on jo pudonnut  36,90 € (yleiset lajikkeet ja koot*). On olemassa myös 100-hinta  pidemmille aidoille ja sitten hinta on 319 € - siis melkein puolet pois yksittäishinnasta!

Tekemällä tilaus talvella, pääsiäiseen saakka, saat vielä talvialennus -5%! Jos maksat tilauksesi heti  saat sen lisäksi -2% kassa-alennus! Tämä on hyöty sinulle - tilaa nyt!

hinnat Wickmanin Taimisto hinnastosta vuonna 2020
Aronia

2. Saatavuus


Kun tulet taimitarhaan (ilman ennakkotilaus) myöhään keväällä tai kesällä haluttu lajike voi olla loppuunmyyty ja joudut joko vaihtaa lajike tai jäädä odottelemaan syksyyn.

Jos haluat olla varma etta saat juuri haluamasi lajike on paras tilata etukäteen talvella! Kaikki ennakkotilatut aitataimet säilytamme  täällä taimitarhalla kevääseen ja  voit hakea vasta kun sinulla on istutuspaikka  kunnostettu keväällä.

 Tämä on hyöty sinulle - tilaa nyt!




Punainen keijuangervo eli tummakeijuangervo 'Lilly'

3. Neuvoja ja vinkkejä sinulle

Taimitarhaväkeä on yleensä talvella enemmän aika selittää sinulle kuinka kannattaa tehdä istutusojat  ja mitä kannattaa istuttaa eri maatyyppiin jne. Talvella  on siis paras aikaa  kysyä neuvoja ja vinkkejä että saat paras aitalajike tontillesi.

 Tämä on hyöty sinulle - tilaa nyt!

Ja kaupan päälle tulee...

... L a n n o i t e e t. Meidän taimitarhasta saat AINA oikea lannoite mukaan kaupan päälle ostaessa aitataimia. Toki tämä ei ole kiinni tilausajankohta - vaan se on niin yksinkertaista että haluamme sinua onnistumaan kasvata hieno aita mahdollisesti nopeasti.


Lue lisää:
Näin onnistuu aitaistutus 
Meidän parhaat aitataimemme

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

3 hyviä syitä miksi talvella on hyvää ennakkotilata aitataimesi!

Aitasinikuusama 'Jörgen' 1. Hinta Aitataimilla on yleensä hyvät määräalennukset. Jos haluat osta vaan yksi taimi, todellinen ...